Най-разглеждани рецепти от последната седмица:
47174
рецепти и вдъхновения от
245 блога
харесайте Blogovoditel във Fb:

Кулинарен конкурс на Котани и Блоговодител "135 рецепти с червен пипер"

По случай 135 рожден ден на Kotanyi издирваме 135 рецепти с червен пипер. На 10-и декември победителите (цели петима) ще сготвят традиционни австрийски блюда в кулинарно училище Foodconnection под зоркия поглед и вещото ръководство на Иван Звездев! След приготвянето ще се насладим на ястията в приятна компания (говоря от първо лице, защото и ние с Илиян ще бъдем там!), ще разберем с какви напитки си отива всяко блюдо и ще се забавляваме!

Всичко, което трябва да направите, е да сготвите и да ни изпратите рецепта с червен пипер Kotanyi и снимка на ястието. Няма ограничения - ако знаете десерт с червен пипер - похвалете ни се! И всички печелят подарък за рождения ден на Котани!

А ако сте от Шумен, Ямбол или Полски тръмбеш - не се притеснявайте - погрижили сме се да стигнете до Foodconnection лесно, а след вечерята ще ви настаним удобно - всичко това - комплимент от Kotanyi - рожденикът черпи!

Изпратете от 16 октомври до 15 ноември 2016 рецепта с червен пипер Котани и спечелете!

Всеки участник ще получи награда от 5 вида червен пипер Kotanyi!

Чрез жребий на 17 ноември 2016 ще бъдат изтеглени 5 големи награди: Участие в кулинарен семинар "Австрийска вечеря" в кулинарното училище Food Connection на 10 декември 2016 от 18 ч. в София. Специални гости ще бъдат Иво и Илиян, създателите на Blogovoditel. Подготвили сме за Вас и още изненади!

Условия за участие

За да участвате в играта, изпратите на адрес kotanyi@blogovoditel.com описание на рецептата и снимка с резолюция поне 800х600рх, на която се вижда червен пипер Kotanyi.

Имеилът трябва да съдържа още име и фамилия, година на раждане, телефонен номер, e-mail адрес и пощенски адрес за получаване на подаръка.

Допустими са ястия от всякакъв вид, които съдържат червен пипер.
Няма ограничение на броя рецепти, с които можете да участвате.
Печелившите от страната ще се възползват от гостоприемството на Kotanyi и Блоговодител, които поемат разходите за пътуване и настаняване в София.
Имейли може да изпращате на посочения адрес до 23:59.59 часа на 15 ноември 2016 г. Имейли получени след тази дата няма да бъдат обработвани!

За да участвате, моля прочетете и приемете Общите условия на играта тук.