Най-разглеждани рецепти от последната седмица:
38862
рецепти и вдъхновения от
231 блога
харесайте Blogovoditel във Fb:

НОВИНИ

Това са новини, свързани с Блоговодител или кулинарния свят. Изберете всяко от заглавията, за да прочетете повече информация:

Вече съм влюбена в Париж - великолепен е
Вече съм влюбена в Париж - великолепен е
Представяме Ви част от пътеписа на Габриела Цулин, автор на блога "Gabriela Tsulin - Food Blogger & Food Photographer" за пътуването й до Париж
от 30.10.2017 13:26:18
Биосектор в МЕТРО
Биосектор в МЕТРО
Във Вторник миналата седмица бях в МЕТРО и търсех лешников тахан (евентуално - обикновено има само сусамов и от тиквено семе), тофу и безглутенов хляб, но не успях да ги открия по щандовете
от 24.10.2017 10:16:40
Пътуване до Сиена, Италия
Пътуване до Сиена, Италия
Представяме Ви част от пътеписа на Елица Сърбева, автор на блога "Cake and Pancake" за пътуването й до Сиена
от 06.06.2017 10:14:47
Разходка до Долината на розите
Разходка до Долината на розите
Представяме Ви част от пътеписа на Татяна Димитрова, автор на блога "На вкусен път с Татяна" за пътуването й до Розовата долина
от 23.05.2017 21:35:47
Foodie Boulevard отбелязва Food Revolution Day 2017
Foodie Boulevard отбелязва Food Revolution Day 2017
Спонсорирано съобщение Food Revolution Day e инициатива на Food Revolution Foundation, основана от световно известния готвач Джейми Оливър
от 17.05.2017 10:28:39

Foodie Boulevard отбелязва Food Revolution Day 2017

Спонсорирано съобщение

Food Revolution Day e инициатива на Food Revolution Foundation, основана от световно известния готвач Джейми Оливър. Тази година денят ще се отбележи в повече от 120 страни и България е една от тях.

В град София денят ще бъде отпразнуван с редица инициативи на 19ти и 20ти май и една от тях е творческата кулинарна работилница за деца и родители на Софи Йотова от Foodie Boulevard в Хотел "Метрополитън".

Храната като социален фактор и образователен катализатор за деца и родители!

Храната е толкова повече от гориво за тялото! Храната може да бъде мощен социален фактор с образователна роля, катализатор за материализиране на творческите заложби на нашите деца и средство за сближаване с най-близките ни хора!

Храната може да бъде най-добър приятел и партньор в игрите, който помага на децата да култивират здравословни навици. Тя може да бъде изразното средство, чрез което да претворяваме вдъхновението си в нещо обозримо.

А здравословната храна, която идва в толкова различни естествени форми и текстури, с толкова различни естествени аромати и цветове - тази храна и ролята й в нашия живот празнува Food Revolution Day.

Кога и къде?

  • Събота, 20ти май
  • Място: Хотел "Метрополитън", бул. Цариградско шосе 64 Начален час: 13:00
  • Водещ: Софи Йотова от Foodie Boulevard – кулинарен блогър и официален посланик на Food Revolution
  • Вход за участници: безплатно с предварителна регистрация *Местата за участие са изчерпани, но събитието ще се предава в реално време онлайн на страницата на Foodie Boulevard във Facebook

Какво да очакваш?

  • Заповядай на работилницата, за да се потопим заедно във вълшебно-вкусния и здравословно-творчески свят на истинската храна и да научим любопитни и интересни факти за някои от любимите ни здравословни продукти.
  • Включи се в създаването на вкусни картини с плодове и зеленчуци.
  • Виж как чрез творчески занимания и игри можем да стимулираме естественото любопитство на децата към здравословната храна.

 

Автор: Софи Йотова

Публикувана на 17.05.2017 10:28:39, източник: http://foodieboulevard.com


4   5   6   7   8