Най-разглеждани рецепти от последната седмица:
34318
рецепти и вдъхновения от
223 блога
харесайте Blogovoditel във Fb:

НОВИНИ

Това са новини, свързани с Блоговодител или кулинарния свят. Изберете всяко от заглавията, за да прочетете повече информация:

На кокал или с корен?
На кокал или с корен?
Неестествено и опасно ли е да изключим от хранителния си режим определени храни?
от 13.03.2018 11:14:38
Годишни награди за кулинарни блогове на Блоговодител за 2017 г.
Годишни награди за кулинарни блогове на Блоговодител за 2017 г.
За четвърта поредна година Blogovoditel.com ще награди най-добрите кулинарни блогове, отличили се през 2017 г.
от 02.03.2018 11:27:44
Вече съм влюбена в Париж - великолепен е
Вече съм влюбена в Париж - великолепен е
Представяме Ви част от пътеписа на Габриела Цулин, автор на блога "Gabriela Tsulin - Food Blogger & Food Photographer" за пътуването й до Париж
от 30.10.2017 13:26:18
Биосектор в МЕТРО
Биосектор в МЕТРО
Във Вторник миналата седмица бях в МЕТРО и търсех лешников тахан (евентуално - обикновено има само сусамов и от тиквено семе), тофу и безглутенов хляб, но не успях да ги открия по щандовете
от 24.10.2017 10:16:40
Пътуване до Сиена, Италия
Пътуване до Сиена, Италия
Представяме Ви част от пътеписа на Елица Сърбева, автор на блога "Cake and Pancake" за пътуването й до Сиена
от 06.06.2017 10:14:47

Пътуване до Сиена, Италия

Представяме Ви част от пътеписа на Елица Сърбева, автор на блога "Cake and Pancake" за пътуването й до Сиена. Целият пътепис може да видите тук.

Ако и вие като нас, сте решили да обикаляте Тосканските ширини, трябва да имате едно на ум, че шофирането в Сиена прилича по-скоро като това в останалите големи градове на Италия, отколкото на това из градчетата на Тоскана. Това беше и една от първоначалните разлики, които усетихме, когато предприехме това пътуване. Ходенето ни до Италия не беше първо по рода си и имахме опит с тамошния начин на движение по пътищата. В сравнение с големите градове, Тосканската област има по-малко трафик и си е абсолютен рай да шофираш там, наслаждавайки се на гледките, които те заобикалят.

Като цяло, в Сиена има няколко ключови места, които да посетите, ако целта на посещението ви са забележителностите. Това са площада Дел Кампо (Piazza del Campo), където се намира най-големият фонтан Гая. От площата се вижда и дворец Комунале (Palazzo Comunale). Но най-вероятно първото нещо, което ще грабне вниманието ви, след като успеете да се отърсите от първоначалния шок покрай тълпите от туристи, с които ще се разминавате, ще е кулата Дел Манза (Torre Del Mangia).

Целия пътепис може да прочетете в блога CakeAndPancake

Публикувана на 06.06.2017 10:14:47, източник: https://cakeandpancake.wordpress.com


1   2   3   4   5