Най-разглеждани рецепти от последната седмица:
49081
рецепти и вдъхновения от
245 блога
харесайте Blogovoditel във Fb:

ОБЩИ УСЛОВИЯ
за участие в конкурса на "foodpanda" и Блоговодител
Съвременната женственост – съчетание на сила и грация

От 23-ти февруари до 15-ти март Блоговодител със съдействието на foodpanda организират кулинарен конкурс, посветен на съвременната женственост – съчетание на сила и грация!

Сподели с нас рецепта, която олицетворява модерната жена и спечели страхотни награди!

Всеки участник също получaва 25% ОТСТЪПКА за поръчка от foodpanda!

ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ

За да участвате в конкурса е необходимо:

Да публикувате рецепта, която олицетворява модерната жена, заедно с авторски снимки в своя блог в периода между 23-ти февруари и 15-ти март, като рецептата не трябва да е била публикувана преди това.

Да разкажете в публикацията си защо сте избрал/а точно тази рецепта.

Да ни кажете накратко какво е мнението ви за платформи/приложения като foodpanda и да сложите линк към страницата на Foodpanda (https://www.foodpanda.bg/) или към мобилното й приложение:

Foodpanda on App Store Foodpanda on Google Play Foodpanda on Windows Phone Store

Да сложите в публикацията и линк към сайта Блоговодител (http://blogovoditel.com/).
Публикацията тряба да е като всяка друга – без да се отбелязва като спонсорирана, рекламна, платена и т.н.

Да ни изпратите имейл с линк към своята публикация до 0:00 часа на 16.03.2015 година. Ние ще я постнем във фейсбук страницата и сайта на Блоговодител, а някои от най-интересните публициите ще бъдат споделени и във фейсбук страницата на Foodpanda.

След получаване на имейл на адрес foodpanda@blogovoditel.com с линк към вашата публикация, ние ще ви върнем имейл за потвърждение, както и кода за 25% отстъпка.

Общи условия

Конкурсът на Блоговодител и Foodpanda е отворен за всеки, притежаващ кулинарен блог на български език, като не е ограничен само до получилите покана по имейл.

Рецепти, които не отговарят на посочените по-горе условия, нямат право на участие в конкурса.

Крайният срок за участие в конкурса е 0:00 часа на 15.03.2015 година, а резултатите ще бъдат обявени на 16.03.2015.

Трите най-интересни и оригинални поста ще получат награди, като победителят ще получи голямата награда - кафемашина DELONGI EC-152, а другите два поста ще получат на случаен принцип сокоизтисквачка Rohnson R 427 или пасатор GORENJE HB-804E.

DELONGI EC-152Rohnson R 427GORENJE
DELONGI EC-152Rohnson R 427GORENJE HB-804E

Победителите ще бъдат определени от Foodpanda.

Наградите не могат да бъдат заменени с паричната им стойност и не могат да бъдат прехвърляни.

Наградите ще могат да бъдат получени само на адрес в България.

Участието в конкурса не е обвързано с покупка.

Победителят ще бъде уведомен чрез имейл, като ако Блоговодител не осъществи връзка с победителя в срок от 7 дни, тогава наградата ще се задържи и ше бъде избран друг победител.

Снимките от постовете, както и други свързани материали няма да бъдат използвани от организаторите за други цели освен промотиране на конкурса. Авторските права остават на авторите. При популяризиране на конкурса на Блоговодител и Foodpanda авторите на всяка рецепта и снимка ще бъдат изрично посочени. За употребата на рецептите и снимките за участие и популяризиране на конкурса не се дължи възнаграждение за авторите.

Организаторите на конкурса не носят отговорност за повреди в информационната система, забавяне или загуба на записи за участие.

Ваучерите за отсъпка на Foodpanda са с валидност 30 дни от датата на издаване (изпращане) и могат да се използват само за ресторанти, които приемат онлайн плащане, и само за градовете, в които Foodpanda предлага своите услуги. Минималната стойност на поръчка е 10 (десет) лева. Използването на ваучерите не е задължително.

Блоговодител и Foodpanda си запазват правото да анулира този конкурс или да промени условията за участие, без предизвестие.

При невъзможност да се осигурят посочените награди по причини извън организаторите (спиране на внос, изнегляне на стоката заради дефект и др.), организаторите си запазват правото да ги заменят със аналогичен продукт на същия производител, а ако и това е невъзможно - с аналогичен продукт на друг производител.

Приемането на тези условия е задължително единствено и само за участие в конкурса на Блоговодител и Foodpanda.