Най-разглеждани рецепти от последната седмица:
29404
рецепти и вдъхновения от
211 блога
харесайте Blogovoditel във Fb:
Гласувайте и определете победителя в конкурса Годишни награди за кулинарни блогове!

НОВИНИ

Това са новини, свързани с Блоговодител или кулинарния свят. Изберете всяко от заглавията, за да прочетете повече информация:

Блоговодител представя - Lagarone
Блоговодител представя - Lagarone
Спонсорирано съобщение. Lagarone e серия зърнени култури и семена, мюсли, макарони без глутен и гранулирани растителни протеини, които може да намерите на достъпна цена в супермаркета. Нашите предшественици са получавали здраве и енергия от природата, благодарение на голяма сила скрита в малките зрънца и семена
от 24.04.2017 15:16:40
Българско агнешко за Великден от МЕТРО
Българско агнешко за Великден от МЕТРО
Спонсорирано съобщение
от 07.04.2017 10:26:08
Тайните на вкусната и полезна зелена салата: съветите на Джейми Оливър
Тайните на вкусната и полезна зелена салата: съветите на Джейми Оливър
Откъс от материал публикуван в Hera.bg. Салатите са вълнуващи, салатите са "рокендрол", както ги нарича Джейми Оливър
от 06.04.2017 10:55:15
Нови Сад
Нови Сад
Един страхотен пътепис на ЕОС в снимки за изключително красивия и пленяващ въображението Нови Сад. Всички снимки може да видите в блога Eoc
от 03.04.2017 14:36:59
Живот в провинцията
Живот в провинцията
Разгледйте снимки от Тенерифе, публикувани в блога "100 decors"
от 20.03.2017 02:52:38

Блоговодител представя - Lagarone

Спонсорирано съобщение.

Lagarone e серия зърнени култури и семена, мюсли, макарони без глутен и гранулирани растителни протеини, които може да намерите на достъпна цена в супермаркета.

Нашите предшественици са получавали здраве и енергия от природата, благодарение на голяма сила скрита в малките зрънца и семена. Някои от тях са наричани със символични имена като “храна на бягащия” (чиа), “неугасващо цвете” (амарант) и “кралицата на зрънцата” (киноа) и почитани като свещени през годините. Други, като житото на траките, познато като лимец, са забравени по време на индустриализацията и отново реабилитирани в наши дни.

Днес тенденциите в храненето се определят от нутриционисти, фитнес инструктури и диетолози. След бума на добавките в кутийки, започна новата вълна на връщане към природата и естествената храна, без допълнителни добавки и подобрители на вкуса, скрила силата на земята.

Продукти Lagarone разказват хилядолетната история на зърнените храни и пренасят мъдростта за храненето на древни цивилизации в съвременното ежедневие.

 
Автор на текста: SuiCo

Публикувана на 24.04.2017 15:16:40, източник: SuiCo


1   2   3   4